Restauranter på Mallorca

restaurants-mallorca

Matkulturen på Mallorca blir tatt veldig alvorlig av sine innbyggere, som i resten av Spania, og det vises definitivt i den store variasjonen av restauranter og andre spisesteder som øya har å tilby. Mallorca tilbyr den største konsentrasjonen av kafeer, barer og restauranter i hele øygruppen, noe som sikrer at nesten alle besøkende vil finne noe han eller hun vil like.

Mens både spanske og internasjonale retter kan bli funnet på Mallorca, spesialiserer øya seg på sjømatretter, samt å tilby de beste frukt og grønnsakene som er tilgjengelig i hele regionen.

Spisetider er de samme på Mallorca som resten av øygruppen, med frokost som til og med kan finne sted to ganger i løpet av formiddagen, avhengig av hvor tidlig den første frokosten ble spist. Lunsjen starter litt senere enn hva noen er vant til, rundt 14:00, og etterfølges vanligvis av den berømte spanske siestaen (en kort hvil midt på dagen). Middagstid på Mallorca starter rundt 21:00, og kan strekke seg helt til midnatt, avhengig av restaurant og bydelen hvor middagen spises.

Her er noen av de mest populære spisestedene på Mallorca:

Simply Fosh

Adresse: Carrer de la Misio, 7A

Telefon: +34 971 720 114

Simply Fosh er en av restaurantene på Mallorca som tilbyr de mest stilfulle omgivelsene. Det er imidlertid også en uformell restaurant, så ingen spesiell etikette er nødvendig. Restauranten spesialiserer seg på middelhavsretter, og den har blitt populær for å tilby en utmerket kombinasjon av pris og kvalitet på maten. Simply Fosh har også en vakker solterasse for folk som foretrekker å spise utendørs.

Sa Rotana

Adresse: C/ SA Vall, KM. 3,000, 07500 Manacor

Telefon: +971 84 56 85

Sa Rotana er en av de mest utsøkt dekorerte og eksklusive restaurantene på Mallorca. Restauranten spesialiserer seg på middelhavsmat, men dens sanne tiltrekningskraft er restaurantens internasjonale mat, med et hint av mallorcansk kjøkken for å oppnå unike nye smaker, som overrasker sine kunder gang på gang.

Nawaab Indian Restaurant

Adresse: Joan Miro, 309, Cala Mayor

Telefon: +0034 971 401 691

Denne populære indiske restauranten tilbyr sine kunder måltider med en ganske unik blanding: noen av de beste karrirettene sammen med en fantastisk utsikt over havet. Restauranten er en del av en britisk kjede av indiske restauranter, og den lever opp til ryktet den fikk på Britain. Restauranten tilbyr også take away for de som foretrekker det alternativet.

Gourmet Restaurant Tristan

Adresse: Puerto Portals

Telefon: +971 675 547

Tristan ligger ved stilfulle Portal Nous, og er den mest kjente lokale restauranten. Dette er fordi Tristan strengt holder seg til det tradisjonelle mallorcanske kjøkken. Opplevelsen for besøkende er også utmerket siden den i tillegg til god mat tilbyr en vakker terrasse med utsikt over den fantastiske havnen.

Port Petit

Adresse: Avenida Cala Llonga, Cala d’Or

Telefon: +971 643 039

Port Petit er en annen fantastisk restaurant som tilbyr en forbløffende utsikt over havnen i Cala d’Or, takket være sin utendørsterrasse. Restauranten er kjent for sitt utsøkte kjøkken, samt for å servere noen av de beste dessertene på Mallorca.