Handle på Mallorca

shopping-mallorca

Sammenlignet med andre øygrupper, overrasker shoppingopplevelsen i denne øygruppen mange besøkende for sitt store utvalg og for kvaliteten på sine varer. Og av alle øyene i Balearene, er det Mallorca som tilbyr de beste butikkene og kjøpesentrene.

Handletiden på Mallorca er som regel mellom 09:00 og 21:00, men de fleste butikkene på øya holder stengt mellom 14:00 og 17:00, som er den tiden de fleste innbyggerne (inkludert de fleste virksomhetene) tar en pause fra de varmeste timene på dagen. Det positive er at de fleste butikkene og kjøpesentrene holder åpent hele uken, uansett hvilken dag det er.

Bortsett fra sine viktigste butikker og kjøpesenter, tilbyr Mallorca også en flott mulighet for besøkende til å oppleve lokal shopping, med markeder som tilbyr ferske råvarer av beste kvalitet.

Her er noen av de mest representative shoppingstedene på Mallorca.

Porto Pi Kjøpesenter

Adresse: Ave de Gabriel Roca, 54

Porto Pi-kjøpesenteret ligger i byen Palma, og er det største kjøpesenteret på Mallorca. Det ligger 2 km fra sentrum, så alle som vil ha en fin tur rundt i Palma, har muligheten til å nå senteret til fots. Kjøpesenteret tilbyr et bredt utvalg av butikker, mange av dem med verdenskjente merker som Zara, Camper, Springfield og mange fler.

Det populære varehuset Carrefour er også å finne i kjøpesenteret, så vel som den beste kinoen i byen. En bowlinghall og en rekke restauranter og kafeer gjør også dette senteret til en møteplass for ungdommene på øya.

Alcampo Shopping Center

Adresse: PM – 27 Hovedvei, Palma

Alcampo-kjøpesenteret tilbyr et sted hvor både lokalbefolkningen og besøkende kan finne mange butikker, restauranter og kafeer, alt til meget rimelige priser i forhold til andre kjøpesentre i området. Dette kjøpesenteret er også kjent bant lokalbefolkningen for den store variasjonen av elektriske varer som mange av butikkene tilbyr.

I tillegg til å tilby besøkende en god handleopplevelse gjennom sine kjøpesentre, er Mallorca også fylt av både store og små butikker og lokale butikker, som alle tilbyr sine egne unike produkter. Er er noen av de mest anbefalte:

El Corte Ingles

Adresse: Avenida Alexandre Rossello, 16

For å være den mest populære kjeden av varehus i Spania, kunne vi ikke unngå å ta med El Corte Ingles på denne listen. Opplevelsen varehuset på Mallorca har å tilby, er like gode som i alle andre av El Corte Ingles sine butikker i resten av landet. Butikken har et enormt utvalg av produkter av alle slag, og av beste kvalitet, som spenner fra motemerker til interiørartikler.

Ikea Mallorca

Adresse: Camí Fondo, Vía Cintura

Hvis du er på jakt etter det beste, mest funksjonelle og godt designede interiøret, er er IKEA stedet å dra på shopping på Mallorca. Og selv for folk som ikke er fastboende, er butikken et flott sted for å se etter dekorasjonsideer, eller praktiske hverdagslige elementer. Det er også et utmerket valg for de som velger å leie et sted på øya, da nesten hvert innredningsbehov kan oppfylles her.